Доставка ПН-СБ після 16:00. Безкоштовно при замовленні від 1800 грн
UA
RU UA
0 0
UA
RU UA
18.09.2024

Догляд за шкірою навколо очей

Чому саме для шкіри навколо очей так багато засобів? Розберемо це в нашій статті!

Шкіра навколо очей в рази тонша за шкіру на інших ділянках обличчя. В цій ділянці близько розташовані судини, відсутні сальні залози та стягнуті пори, саме тому зона навколо очей не жирніє (навіть, якщо шкіра схильна до жирності в цілому). Це робить її більш вразливою до зовнішніх чинників і тому існує потреба в особливому догляді.

Для шкіри навколо очей варто використовувати спеціальний крем, саме для цієї ділянки обличчя.

 

Крем під очі Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream 40 мл

Омолоджувальний крем під очі Beauty of Joseon Revive Eye Serum Ginseng + Retinal 30 мл

Крем для повік SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Bakuchiol Eye Cream 20 мл

 

Наносити крем необхідно, по верхній орбітальній зоні - від внутрішнього кута ока до зовнішнього, а по нижній - від зовнішнього кута до внутрішнього, а потім легенько вбити в шкіру подушечками пальців. Така техніка також сприяє кращому вбиранню засобу та стимулює кровообіг, а також запобігає розтягненню шкіри.

Використання звичайного крему для обличчя на зону навколо очей, може викликати подразнення, почервоніння або набряки. Краще застосовувати спеціальні креми для цієї області, бо склад крему для шкіри навколо очей розроблений з урахуванням чутливості цієї зони.

Шкіра в ділянці навколо очей схильна до сухості, тому не нехтуйте якісним щоденним зволоженням. Також це допоможе зберегти шкіру молодою та пружною.

Великий вибір оригінальних корейських кремів для шкіри навколо очей можна знайти на нашому сайті.